• - Binnen enkele weken hopen dominee en mevrouw Schaafsma vanuit Malawi voorgoed weer terug te komen naar Nederland. Wij hopen dat hun werk daar tot zegen mag zijn geweest.
  • - Na de vakantie hoopt dominee Schaafsma voor te gaan tijdens een dienst, waarbij u, na afloop, de gelegenheid krijgt om afscheid van hen te nemen. Op dit moment is er...

In verband met de vakantieperiode zijn deze kerkbode en de kerkbodes van 3 en 17 augustus voor 2 weken, wilt u hier rekening mee houden met het aanleveren van de kopij? U wordt gevraagd om berichten voor de kerkbode van D.V. vrijdag 3 augustus vóór D.V. maandag 30 juli 08.00 uur aan te leveren.

De berichten voor de kerkbode van D.V.

Kennis van God en kennis van de Bijbel is belangrijk. Toch verandert een mens niet door kennis alleen. Een klein voorbeeldje vanuit ons gewone leven… Weten dat het ongezond is om teveel bij McDonald’s te eten is niet genoeg om de gewoonte te veranderen om elke week bij ‘de grote M’ aan te gaan. Daar is een passie voor nodig: