gemeente.jpg

Februari 2021De wit
Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit zijn in 2018 uitgezonden naar de stad Schwerin in Noordoost-Duitsland. Sinds de zomer van 2019 wonen ze in de wijk Lankow. Zij leven en werken daar onder niet eenvoudige omstandigheden. Mooie plannen vallen door het virus in duigen, maar gelukkig is God daar niet afhankelijk van. In deze gebedsbrief wordt gebed voor hun werk gevraagd

Wilt u/ wil jij God danken voor:
- De sneeuw- en ijspret. We merkten dat dit voor veel mensen, en ook voor onszelf, echt een verlichting was om er elke dag lekker op uit te gaan. De meeste mensen die we tegenkwamen in de wijk waren genoten zichtbaar van de mooie natuur.

- De Kidsclubactiviteit die we organiseren. Elke week krijgen de kinderen van de Kidsclub een map in de brievenbus met daarin een knutsel, een recept om te bakken, een kleurplaat, een puzzel o.i.d. met als thema ‘ontdekken’. We reizen elke week naar een stad in Europa en ontdekken die. Zo kunnen we later ook verder gaan met het ontdekken van Jezus.

- De GZB en ECM, onze uitzendende organisaties, dat ze ons met gebedsbijeenkomsten en regelmatige belletjes of online-meetings ondersteunen. Bid ook voor deze organisaties, voor wie het in deze tijden ook echt niet makkelijk is.

God bidden voor:
- Onze alleenstaande buurman. Voor hem is deze tijd van nog minder contacten niet altijd makkelijk. Bid dat hij God mag ervaren (waar hij best voor open staat) en dat wij er voor hem zijn en contact met hem onderhouden.

- Onze nieuwe bovenbuurvrouw. Ze is vanaf het begin erg afstandelijk en onvriendelijk tegen bijna iedereen uit onze flat. Ze straalt één brok wantrouwen uit en voelt zich ontzettend snel aangevallen. We proberen haar telkens weer vriendelijk te groeten en open te staan. Bid dat we haar niet veroordelen, maar haar als kind van God te zien. Bid dat ze onze vriendelijkheid
mag aanvaarden en daarmee Jezus’ liefde mag ervaren. Bid dat haar wantrouwen naar ons als buurt mag afbrokkelen, waardoor ze het voor zichzelf ook een stuk makkelijker maakt.

Bedankt voor uw/jouw gebed!
Hartelijke groeten, Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit

De familie De Wit is online te volgen: Er worden ook regelmatig nieuwsbrieven verspreid.
Facebook: Gerard&JannekeinSchwerin  
Weblog (nieuwsbrieven) op de GZB website: www.gzb.nl/gerardenjannekedewit
Het adres: Familie G. de Wit, Rahlstedter Straße 22, 19057 Schwerin, Duitsland

Op de pagina van de zendingscommissie ‘Zending IZB en GZB’ kunt u meer informatie vinden over Gerard&Janneke de Wit en het werk van de Zendingscommissie.