gemeente.jpg

April 2021De wit
Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit zijn in 2018 uitgezonden naar de stad Schwerin in Noordoost-Duitsland. Sinds de zomer van 2019 wonen ze in de wijk Lankow. Zij leven en werken daar onder niet eenvoudige omstandigheden. Mooie plannen vallen door het virus in duigen, maar gelukkig is God daar niet afhankelijk van. In deze gebedsbrief wordt gebed voor hun werk gevraagd

Wilt u/ wil jij God danken voor:
- Mooier weer, dat betekent dat we meer buiten zijn en spontane ontmoetingen hebben. Dat doet ons allemaal als buurt goed.
- De doopcursus die deze week gestart is in het Patchwork Center (buurtcentrum van collega’s in een andere aandachtswijk) en waaraan onze buurvrouw mee doet. We zijn dankbaar dat zij en nog zo’n 20 mensen uit heel Schwerin grote interesse in God en de doop hebben.
- Het goede verloop van de zwangerschap. We gaan de laatste weken in en zijn heel benieuwd naar de jongste telg!
- Het digitale verlof dat we gehad hebben. We hebben met 6 gemeentes uit Nederland hele fijne avonden/diensten gehad. Het was fijn om elkaar te zien/spreken/bemoedigen. Gemeentes, bedankt voor de verbinding!

Wilt u/ wil jij God bidden voor:
- conflicten die er in de buurt momenteel snel ontstaan. We merken dat lontjes korter zijn en dat dit ook spanning geeft tussen ouders.
- De vriendschappen van Lisa met kinderen uit de wijk. Dit valt niet altijd mee, vanwege verschillende normen en waarden in de gezinnen. Ze kan zich soms best verward en eenzaam voelen. Bid dat ze zich geliefd voelt door God en deze liefde uit kan stralen naar haar vriendjes en vriendinnetjes.
- Onze buurman die interesse heeft in God en de Bijbel, maar de doop nog een stap te ver vind. Bid dat God ingang vindt in zijn hart en bid dat God ons laat zien hoe we hem mogen begeleiden.

Bedankt voor uw/jouw gebed!
Hartelijke groeten, Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit

De familie De Wit is online te volgen: Er worden ook regelmatig nieuwsbrieven verspreid.
Facebook: Gerard&JannekeinSchwerin  
Weblog (nieuwsbrieven) op de GZB website: www.gzb.nl/gerardenjannekedewit
Het adres: Familie G. de Wit, Rahlstedter Straße 22, 19057 Schwerin, Duitsland

Op de pagina van de zendingscommissie ‘Zending IZB en GZB’ kunt u meer informatie vinden over Gerard&Janneke de Wit en het werk van de Zendingscommissie.