gemeente.jpg

De opbrengst is voor het zendingswerk van Janneke en Gerard de Wit in Schwerin.

Voor je het weet is het weer zover; Sinterklaas komt aan in Nederland! Het feest van geven. Want wat is leuker dan jouw familie of vrienden, of jezelf te verwennen met een heerlijke traditioneel gebakken speculaaspop! Met deze oer-Hollandse lekkernij geef je niet alleen iets weg als blijk...

In verband met het coronavirus zal de verkoop van collectebonnen niet op de gebruikelijk wijze plaatsvinden. Vanaf heden kunt u collectebonnen bestellen, die in de 4e week van de maand bij u thuisbezorgd zullen worden. Dit houdt in dat het afhalen in het kerkgebouw, het afhalen bij Shalom en het contant afrekenen bij het afhalen vooralsnog niet mogelijk is.

De...

Fijn dat we als vereniging in deze tijd toch de mogelijkheid hebben om samen te komen. De vorige keren zaten we ’s middags met 6 tot 9 personen en ’s avonds rond de 13. Er kunnen dus nog een aantal bij. Wees welkom!

Onze volgende verenigingsmiddag/-avond is op D.V. maandag 26 oktober a.s. Bijbelstudie 3 uit het juli/augustusnummer is dan...

Beste Sammama's,

Woensdag 28 oktober beginnen we weer met een nieuw seizoen van Samma. Jullie zijn weer van harte welkom! De tijden zijn vast wel bekend: kwart voor 10 inloop, 10 uur starten en half 12 klaar. Er is oppas aanwezig. Dit jaar volgen we het leven van Bijbelse moeders. Deze morgen staat Hanna centraal.

Tot ziens! Lydia, Carolien en...