gemeente.jpg

Zondag 29 mei is de diaconiecollecte bestemd voor Dabar via IZB. Dabar (letterlijke betekenis: Woord en Daad) zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland en rust christelijke jongeren toe tot een missionaire levensstijl. Ieder jaar zendt Dabar meer dan 400 jongeren uit naar meer dan...

Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid.
Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven. En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou!

Een keer in de maand samen een lekkere gezonde...

Zondag 5 juni en maandag 6 juni, 1e en 2e Pinksterdag is de bestemmingscollecte bestemd voor het project ‘Hoop voor schijnbaar hopeloos Libanon’ via de GZB.

De bevolking van Libanon heeft het zwaar. Het land is praktisch failliet, kampt met 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen en de gevolgen van de allesverwoestende explosie in de haven van Beiroet in 2020. In deze...

D.V. vrijdag 10 juni a.s. wordt er in de prachtige Bovenkerk in Kampen een vrouwenavond georganiseerd door VrouwtotVrouw.
Een mooi gevuld programma met samenzang en toerusting.
Het thema is: ‘Het gebed’, verzorgd door Ds. P. Veerman. Muzikale begeleiding door Marco den Toom (orgel). U kunt de flyer downloaden.
Ook mannen mogen gerust meekomen. Alle deelnemers ontvangen een mooi presentje mee naar huis.