gemeente.jpg

Zaterdag 17 maart willen we een dropping organiseren. Opgeven kan via Facebook of bij Elske Boer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer informatie zie volgende kerkbode of houdt de Trefferpagina op Facebook in de gaten.
Trefferteam 3.

Op D.V. zaterdag 17 maart organiseert de GZB haar jaarlijkse ontmoetingsdag in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema is ‘Laat je zien!’

We willen samen ontdekken hoe we als kerk wereldwijd meer oog krijgen voor mensen om ons heen. Buitenlandse gasten en zendingswerkers van de GZB vertellen hoe zij op hun plek het Evangelie doorgeven, ook aan mensen...

Op zondagavond 18 maart hopen we een preekbespreking te houden voor heel de gemeente, ouderen en jongeren. Aan de hand van een aantal vragen praten we verder door over de preek die ds. Gerling in de middagdienst van 18 maart zal houden. Allemaal van harte welkom!
We beginnen om 19.00 uur, in het kerkelijk centrum.

Zondag 18 maart is de diaconiecollecte in de morgendienst bestemd voor ‘De Hoop’ in Dordrecht. De Hoop is een evangelische hulpverleningsinstelling voor psychiatrische problemen en verslavingsproblemen.

Depressie, angsten en verslavingen, dit zijn problemen waar heel wat mensen, jong en oud, in hun leven tegenaan kunnen lopen. Soms weten mensen niet goed hoe ze met deze problemen moeten omgaan. 

De Hoop...