gemeente.jpg

Stichting Woord en Daad (Heerde/Wapenveld) houdt weer de jaarlijkse Kerstkaartenactie, waarbij uw kerstkaarten in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld worden bezorgd, voor 60 cent per kaart. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de kerstcampagne ‘wereldwijd goed onderwijs’.

Hoe kunt u meedoen?

  1. U doet de kerstkaarten die u wilt laten bezorgen in een pedaalemmerzak.
  2. U doet het bezorggeld, 60...

Vrijdag 6 en zaterdag 7 december is er weer een kerstmarkt in het dorp. Op beide dagen hopen wij als gezamenlijke Wapenveldse kerken ook met een kraam aanwezig te zijn. Aan de hand van het thema “Op zoek naar HET licht” willen we proberen iets te delen van ons geloof en waar mogelijk met de bezoekers in gesprek te komen.

Zaterdag 7 december in woonzorgcentrum ‘Rehoboth’ en zondag 8 december in de kerk is de avondmaalscollecte bestemd voor ‘Noodhulpactie overstromingen Zuid-Soedan’ via het Christelijk Noodhulpcluster.

Een groot deel van Zuid-Soedan staat onder water. Ruim een miljoen mensen in het straatarme land zijn getroffen. Er is geen onderkomen, geen eten en mensen kunnen nergens heen omdat er geen wegen zijn. De...

We komen samen op maandagmiddag, 9 december, om 14.00 uur bij Eefke Dijkslag, Hogestraat 6.