gemeente.jpg

Zondag 18 november is de diaconiecollecte in de morgendienst bestemd voor de ‘Stichting Kom over en help’.

Stichting Kom over en help wil de kwetsbare naaste in Oost-Europa en Eurazië dienen vanuit de christelijke roeping tot barmhartigheid en recht, in samenwerking met kerken en christelijke organisaties.

Er zijn verschillende projecten en activiteiten die Kom over en help ondersteunt. Deze projecten...

Zondag 18 november is er een preekbespreking. In tegenstelling tot een eerdere berichtgeving, dat de preekbespreking ’s avonds gehouden zou worden, is er nu besloten om na afloop van de middagdienst samen een kopje koffie of thee te drinken en vervolgens de preek van dominee Gerling vanuit de middagdienst te bespreken.

Na afloop van de preekbespreking eten we nog een...

Dinsdag 20 november is er opnieuw jongerenkring. Deze keer op een dinsdag en niet op een woensdag! We beginnen, zoals gebruikelijk, om 19.30 uur, in het kerkelijk centrum. We lezen verder over de zendingsreizen van Paulus. Deze keer is aan de beurt: Handelingen 14 : 19 - 15 : 34. Hopelijk tot ziens!

D.V. woensdag 21 november wordt er weer een koffieochtend gehouden. Op deze morgen zal Esther Visser uit Wezep spreken over “Verborgen omgang met God”. Vanuit verschillende Bijbelgedeelten zullen we hierover verder nadenken.

De ochtend duurt van 09.30 uur tot 11.30 uur en de inloop is vanaf 09.00 uur. Tijdens de ochtend is er kinderoppas aanwezig. Wilt u graag aanwezig zijn...