gemeente.jpg

Van 20 februari tot en met 20 maart 2019 houdt gospelkoor Shine & Testify, ten behoeve van het koor, een snoeprolactie. De volgende snoeppakketten zijn te bestellen:

- 4 rollen King pepermunt à € 2,50
- 5 rollen Mentos mint à € 3,50
- 3 rollen Stophoest à € 2,00
- Zak met 10 gemengde snoeprollen à € 5,00

Bestelmoment:
Maandag 25 februari...

D.V. zaterdag 23 februari a.s. zal vrouwenvereniging Hanna de bestelde oliebollen afleveren bij hen, die ze via een opgavenlijst hebben besteld.

Zorg dus dat u dan thuis bent! Bent u de bestellijst misgelopen, dan kunt u op bovengenoemde datum de hele dag terecht bij de oliebollenkraam van de vaste bakker G. Bijsterbosch op het Van de Pollplein. Zo lang de...

Zaterdagavond 23 februari is er een orgelconcert met Euwe en Sybolt de Jong. Zij zullen vierhandig bewerkingen van cantates spelen op het mooie Reilorgel en op twee harmoniums (traporgels) welke zij hebben meegebracht naar Wapenveld.

 Het wordt een vierhandig feest en een dubbel feest om naar te luisteren.

  • - We verwachten u te ontvangen in de Hervormde Kerk aan de 

Zondag 24 februari is de diaconiecollecte in de morgendienst bestemd voor ‘Stichting Christenen voor Israël’.

Stichting Christenen voor Israël wil christenen bewust maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods plan met deze wereld. Er is een boodschap voor de kerk: de gemeente van de Heere Jezus Christus is niet in de plaats van Israël gekomen. Er zijn...