Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Kerstzangdienst
Op dinsdag 19 december houden de gezamenlijke koren van Wapenveld D.V. een kerstzangdienst in de Herv. Kerk, Kerkstraat 2A te Wapenveld.

De volgende koren verlenen hun medewerking: De Cantorij, We Believe, De Dorpelwachters, Shine and Testify, Shine and Testify kids, Shine and Testify teens en Chr. Gem. Zangver. Lofstem. Dirigent en algehele leiding: Harrie Stijf. Muzikale medewerking wordt verleend door panfluitist/harpist Leon Koppelman. De meditatie wordt verzorgd door Ds. H. van Ark.

Aanvang van het concert 19.30 uur. We willen u welkom heten in een dienst van lof en aanbidding rondom de geboorte van Christus.

Iedereen is uitgenodigd om te komen luisteren en genieten.