kinderen.jpg

Ieder jaar kunnen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Ook dit jaar zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, knutselen, spellen spelen en kijken naar een poppenkast. Ook Flip en Fleur hebben weer beloofd langs te komen. Alle data zien? Zie de seizoenagenda van de Vakantie BijbelWeek.

Vakantie Bijbel Week (VBW) gaat dit jaar (2020) online!
In de laatste week van de zomervakantie (24 t/m 27 augustus) zal weer de Vakantie Bijbel Week worden gehouden. Dit keer online!
Vanaf dinsdag t/m donderdag komt er elke dag een filmpje online. Ga naar de VBW website en doe ook mee. Het Bijbelverhaal wordt verteld en kun je lekker met de liedjes meezingen. Natuurlijk zul je daar Filp & Fleur ook zien!

Maandag 24 augustus is er van 10 uur tot half 11 een pleinfeest op het kerkplein. We gaan zingen, Flip & Fleur zijn er, we doen spelletjes, kortom: het wordt reuze gezellig. En als je naar huis gaat, krijg je een grote VBW-tas mee vol met leuke dingen: de kleurplaten van de Bijbelverhalen, spullen om de VBW-knutselwerkjes mee te maken, wat lekkers en nog veel meer!

We hopen dat je die maandag komt en de rest van de week naar de filmpjes kijkt en thuis meedoet met de spullen uit de VBW-tas. Dat zou erg leuk zijn!
Aanmelden voor het pleinfeest/VBW-tas is verplicht. Wij verzoeken u dat te doen vóór dinsdag 18 augustus!

Maar ... het belangrijkste van deze week is dat de kinderen Bijbelverhalen horen over Jezus en mogen nadenken. Zo leren de kinderen de Here God steeds een beetje meer kennen. De Here God kennen is van levensbelang!

Vakantie Bijbel Week 2020:
Wat? Vakantie Bijbel Week
Waar? Via de livestream en op het plein
Wie? Alle kinderen die in Wapenveld naar de basisschool gaan
Wanneer? 24 t/m 27 augustus 2020

Afsluitingsdienst Vakantie Bijbel Week:
Zoals in voorgaande jaren wordt de VBW in de morgerndienst van zondag 30 augutus afgesloten. In deze bijzondere tijd moeten wij dit op een andere manier gaan doen. Omdat het aantal zitplaatsen in een dienst nog steeds beperkt is, worden er daarom geen wijken uitgenodigd, maar worden de gezinnen uitgenodigd waarvan de kinderen zich hebben opgegeven voor de VBW. Op deze manier hopen wij toch op een mooie afsluiting van de VBW samen met de kinderen. U bent natuurlijk van harte welkom om de dienst mee te beleven via de kerkradio of de livestream.

Heeft u nog vragen dan kan u deze gerust stellen door contact op te nemen met de contactpersoon van het team Vakantie Bijbel Week. U kan natuurlijk ook altijd één van de andere teamleden benaderen.

Team Vakantie Bijbel Week
Rikjan Stoffer, contactpersoon      Tel. 06 317 884 35      Ga voor E-mailadres naar pagina Contact
Inge Gerling
Annerieke Tromp