D.V. zondagmiddag 16 januari om 14:30 uur zal er een aangepaste kerkdienst worden gehouden voor mensen met een beperking. Ds. J.C. Schuurman uit Putten zal de dienst leiden. Het was de bedoeling dat het koor de Regenboog uit Heerde haar medewerking zou verlenen aan deze kerkdienst maar dit kan vanwege de Corona pandemie helaas niet doorgaan.

Momenteel laten wij 50 kerkgangers toe tijdens de diensten. In deze aangepaste kerkdienst willen wij graag de ruimte bieden aan mensen met een beperking om deze dienst te bezoeken, ook als ze geen lid zijn van onze gemeente. Mensen met een beperking (en hun ouders en/of begeleiders) die deze dienst willen bezoeken of meer informatie willen hebben, kunnen contact opnemen met diaken Arnoud van Guilik. Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 06 27 28 42 49. Mocht vervoer een probleem zijn, dan kunnen wij in overleg hier ook zorg voor dragen.

Mocht u de dienst op afstand willen volgen, dan kan dat via de livestream van de Hervormde Gemeente Wapenveld of via de kerkradio.
Wij zien uit naar een gezegende dienst!

Uw en jouw diaconie