gemeente.jpg

Het is al weer enige tijd geleden dat er in Wapenveld huwelijkscatechese is gegeven, zo begreep ik. Na mijn bevestiging op 23 januari hopen mijn vrouw Carolina en ik daarom D.V. een serie van vier avonden huwelijkscatechese te verzorgen. Nu vast wil ik jullie daar op wijzen en van harte uitnodigen om daaraan deel te nemen. 

Wie heb ik vooral op het oog? Stellen die pas getrouwd zijn of die concrete trouwplannen hebben. Waar hebben we het over tijdens deze avonden? We denken erover na wat het huwelijk is, over groei in je relatie, over communicatie en verschillen, over intimiteit en seksualiteit, over samen geloven. Wij vertellen één en ander, jullie werken samen aan opdrachten en we voeren gezamenlijk het gesprek. Het is een manier van werken aan je relatie. Niet omdat je relatieproblemen hebt (al ben je ook dan zeker van harte welkom…) maar vooral omdat je je relatie en je partner belangrijk vindt en daarom in elkaar wilt investeren. En ook omdat je de Heere God belangrijk vindt. Ik zou zeggen: denk er vast over na. 

Na mijn bevestiging zal ik opnieuw een bericht schrijven en jullie uitnodigen om je op te geven. Mocht je zo lang niet kunnen wachten of vragen hebben, dan mag je me ook gerust vast mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens, ds. A. van der Stoep