Jaarlijks vindt in het najaar de vleesactie van ARKA plaats. U/jij kan hiervoor een bestellijst downloaden en invullen. De vrijwilligers bezorgen de balkenbrij, snert, rookworsten, spareribs en gehaktballen dan op 13 december bij u/jouw thuis. Ook in de hal van de kerk zullen bestellijsten klaar liggen, met een bus voor de ingevulde bestellijsten.

Met de opbrengt kan de ARKA commissie arme gezinnen via de kerkelijke gemeentes Piatkow/Deblin en Turek ondersteunen. In de winterperiode zijn er in die gemeenten en regio’s veel gezinnen; ouders met kinderen of een alleenstaande vader/moeder met kinderen, die amper genoeg geld hebben voor eten, drinken en verarming. Het zijn schrijnende gevallen die we graag willen ondersteunen vanuit onze rijkdom.
Op de pagina van ARKA kunt is meer informatie beschikbaar.

U kunt uw ingevulde bestellijst via de E-mail doorgeven aan Erik Boer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gert Wim Stoffer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De bestellingen zullen op 13 december worden bezorgt

Een vraag:
Wil jij ons helpen om het vlees in te pakken en te bezorgen? Stuur even een mailtje naar Gert Wim Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 038-4470441.