gemeente.jpg

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen, wordt er dit voorjaar het eerste 'Gemeente-Opbouw Weekend' georganiseerd. Een weekend dat je niet mag missen! Inmiddels stromen de aanmeldingen al lekker binnen, maar er kunnen er altijd meer bij.
Heb jij jezelf, jouw gezin, nou nog niet opgegeven? Dat kan nog … de uiterste aanmelddatum is verschoven naar uiterlijk 1 maart 2020. Meld je/jullie aan zoals hieronder is aangegeven.

Thema
Het thema van het GO-weekend… Samen.....  Samen nadenken, samen bezinnen, samen ontdekken, samen zijn! Jong en oud!

Datum
Van vrijdag 1 tot en met maandag 4 mei.

Waar
Kampeerboerderij De Eskamp te Lemele. Deze kampeerboerderij beschikt over 70 slaapplaatsen. Komt je liever met je tent/caravan/camper/vouwwagen? Ook dit is mogelijk!! Hiervoor zijn 2 veldjes beschikbaar direct grenzend aan de kampeerboerderij. Op het opgaveformulier kan je aangeven wat je wenst.
Bekijk alvast waar we heengaan via http://www.de-eskamp.nl/

Wat gaan we dit GO weekend doen?
Een paar dagen op een verbindende manier met elkaar optrekken. Dagen waarin er tijd is om na te denken, ons te bezinnen, te verdiepen in het geloof, leuke dingen met elkaar te doen en veel (goede) gesprekken te voeren. Dit allemaal in de verwachting dat we als gemeente in verbondenheid met elkaar mogen groeien in ons geloof.

Het weekend is vanaf vrijdagmiddag 1 mei. Alle deelnemers worden om 16.00 uur verwacht op camping en groepsaccommodatie De Eskamp, Lemelerweg 32, 8148 PC Lemele
Als door persoonlijke omstandigheden de tijden niet passen, is het mogelijk om later te komen of eerder te vertrekken. Geef dit dan wel tijdig door aan de organisatie.

We willen het weekend zoveel mogelijk tijd investeren in elkaar. Dit doen we door gezamenlijk de maaltijden te nuttigen, koffie te drinken en ontspannen momenten te hebben voor alle leeftijden. Er is voldoende ruimte en gelegenheid voor kinderen om met elkaar te spelen.

Daarnaast zijn er op de vrijdagavond verschillende programmaonderdelen voor jongeren en volwassenen. Ook op zaterdag en zondag zal dit zo zijn, maar dan is er ook een speciaal kinderprogramma. Op maandagochtend is er geen programma. We zullen die ochtend met elkaar ontbijten, daarna opruimen en naar huis vertrekken.

De programmaonderdelen in het GO weekend zijn: Bezinning, luisteren, zingen en bidden. Ook zijn er actieve programmaonderdelen voor kinderen, jongeren, vrouwen en mannen. Het is de bedoeling dat het een ontspannen weekend wordt zonder verplichtingen.

Kosten
De kosten voor het hele weekend zijn:
Per volwassene v.a 18 jaar        €80.00      
Studententarief                        €50.00
Kinderen van 1-5 jaar               €25.00
Kinderen van 6-10 jaar             €35.00
Kinderen van 11-18 jaar           €50.00

Ook is er de mogelijkheid om een gedeelte van het weekend te komen.
Vrijdag & zaterdag                   €50.00
Zaterdag & zondag                   €60.00
Daggasten                               €25.00

Aanmelden
Aanmelden voor dit weekend kan tot en met 1 februari via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een opgaveformulier welke in de hal van de kerk ligt. Formulieren kunnen ingeleverd worden bij Johanne Fiks of Wendie Versprille.

Wie organiseren dit weekend?
Dit GO weekend wordt georganiseerd door enkele enthousiaste gemeenteleden. Deze mensen vormen samen een kernteam. Het kernteam bestaat uit:
Johanne Fiks, Wendie Versprille, Inge Gerling, Jeanet Doppenberg, Eilert van Berkum, Alida Steenbergen, Agnes Leurink, Klaas Doornink en Coreina Pleizier.