Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Ont-Moeten start weer
Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid. Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven. En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou! Iedereen is van harte welkom! (denk eens aan een buur, vriend, familie of iemand die vaak alleen aan tafel zit)

Helaas konden we afgelopen jaar elkaar niet ont-moeten, wat een moeilijke tijd. Maar we willen weer voorzichtig een nieuwe start maken, waarbij we rekening willen houden met de maatregelen tegen Corona. D.V. donderdag 28 oktober hopen we u weer te ont-moeten, in het kerkelijk centrum. We willen beginnen met een high-tea. De aanvang is 19:00 uur en we hopen rond 20:30 uur af te sluiten.

Aanmelden kan t/m 22 oktober bij Lineke Zwerus 038-4470344 of Alie Rorije 06-15550699.

We kijken er naar uit om jullie weer te ont-moeten!

Hartelijke groet van de Ont-moeten commissie:
Jeanet Doppenberg, Alie Rorije, Egberdien Vels, Lineke Zwerus, en Willemien van Wijnen

Voor meer informatie over Ont-moeten, samen eten, zie de pagina.