Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Open Orgelmiddag en Passieconcert
Zaterdagmiddag 31 maart is er weer een Open Orgelmiddag, van 13.00 tot 17.00 uur. Hierbij is een ieder welkom om het orgel te zien en ook het binnenwerk te bewonderen: 1.692 pijpen staan erin, van klein (10 mm) tot groot (4.80 meter) en houten latjes en koperdraden die de verbinding vormen tussen de toetsen en de pijpen.

Iedereen die het kan mag ook zelf spelen, je hoeft hiervoor geen groot organist(e) te zijn maar er zijn genoeg amateurs die wel eens zo’n groot orgel willen bespelen.

Om 17.00 uur komt er als afsluiting een Passieconcert wat heel mooi aansluit bij Stille zaterdag als voorbereiding op Pasen.
Johan Smit, ons eigen orgeltalent uit Wapenveld, zal dit concert verzorgen.
Johan zal enkele stukken spelen in het teken van passietijd. Samen met klarinettiste Chantall de Roos, een medestudent van het Gronings conservatorium, brengt hij prachtige muziek uit deze passietijd. Van harte aanbevolen om een organist uit onze eigen gemeente te horen.

Het is een mooie tijd, om 17.00 uur, je kunt een mooi concert horen en je hebt de hele avond nog voor je, dus kom!