Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

21 november, Koffieochtend
D.V. woensdag 21 november wordt er weer een koffieochtend gehouden. Op deze morgen zal Esther Visser uit Wezep spreken over “Verborgen omgang met God”. Vanuit verschillende Bijbelgedeelten zullen we hierover verder nadenken.

Waar? Kerkelijk centrum van de Hervormde kerk, Kerkstraat 2a, Wapenveld.
Tijd?   De ochtend begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur, de inloop is vanaf 9.00 uur.

Tijdens de ochtend is er kinderoppas aanwezig. Wilt u graag aanwezig zijn op deze ochtend, maar liever gehaald worden met de auto? Neem dan contact op met één van onze commissieleden. Graag tot ziens op woensdag 21 november aanstaande.

Mieke van der Rhee Tel. 038 447 85 08, contactpersoon