Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Gebedskring

Categorie
Gebedskring maandagmorgen
Datum
maandag 8 januari 2018
Aanvang 09.00 uur. Locatie:Linda Bosman, Groteweg 79.
 
 

Alle datums

  • maandag 22 januari 2018

Actief

Bijbelkring 30+

Maandag 29 januari ben u van harte welkom op de Bijbelkring 30+. De kring begint om 19.30 uur en zal omstreeks 21.00 uur worden afgesloten.

U / jij komt toch ook ?

Meer info

Activiteiten deze week

23
jan
Kerk School Gezin Week. Locatie: cbs de Goede Herder en cbs de Parel.

23
jan
Van 18.15 uur tot 19.45 uur. Voor jongens en meiden van 10 en 11 jaar.

23
jan
Reguliere avond (indeling catechisatiegroepen zie tabblad Doelgroepen - Jeugd - Catechisatie)

24
jan
Aanvang 20.00 uur. Bespreking: Hervormde vrouw januari, Bijbelstudie 8..

24
jan
Aanvang 14.30 uur in de grote zaal. Voor alle bewoners van woonzorgcentrum Rehoboth en De Vree.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
19